Trænere

Ilia Jameian - Sort bælte 3. Dan LandsholdIlia Jameian er en del af det danske landshold, hvor han flere gange har været til store mesterskaber som EM og EM U-21. Han er igen udtaget til U21 EM i år til september i Sverige. Ilia er en af klubbens stiftere og er næstformand og træner i klubben. 

Han er flere gange danmarksmester og nordiskmester. Han har tidligere undervist og vil undervise unge mennesker, der har mod på at prøve taekwondo.

Abbas Jameian - Sort bælte 7. Dan Kukkiwon

Abbas Jameian er en erfaren træner og en meget dygtig coach. I 1976 startede han til kampsport som 4 årig i Iran. Han kæmpede rigtig meget selv, og ved siden af alt træningen og stævnerne var han også træner for andre udøvere. Han fik den højeste mulige træneruddannelse for både grundtræning og teknik i Iran og var næstformand for en hel region, som hedder region “Fars”. Han har både undervist i kamp og teknik disciplinerne i mange år og fået mange medaljer fra stævner med hjem med hans udøvere. I 1990’erne var han også en aktiv del af Irans dommerkomité, og var også en underviser i trænerkursuserne. Med 22 års erfaring som coach, startede han som kamptræner i Esbjerg i 2012 og blev der indtil 2017, hvor han kom hjem fra DM med 5 guld og 1 bronze med kun i alt 6 kæmpere. I Nordisk samme år kom alle hans tre kæmpere op på førstepladsensskammel med en guld medalje rundt om halsen. Han har deltaget til store stævner som kamptræner og landsholdtræner for hans kæmpere. Han har den højeste træneruddannelse i Dansk taekwondo forbund og han har også Master kukkiwon certifikat fra verdensklasse trænerkursus.

Ayda Jameian - Sort bælte 3. Dan Landshold

Ayda Jameian er en meget dygtig træner og klubbens næstformand. Hun er selv en kæmper, der har været udtaget til EM og VM fra landsholdet. Hun har taget mange farverige medaljer og pokaler med hjem fra udlandet og er flere gange Danmarks- og nordiskmester. Hun er fast træner for kvindeholdet i klubben, dog ses hun tit til andre hold-træninger også. Hun står for medie, sponsorer og arrangementer i klubben.